• Groepsles

Ons aanbod van Live- en Virtuele groepslessen, op alfabet gesorteerd

 • Battle Virtual

  Battle Virtual

  Battle Vitual is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. Fysieke en mentale training.

  clip ClubJoy Battle Virt.
 • BBB

  BBB

  Buik, billen en benen worden tijdens de BBB lessen getraind. Op zoek naar een work-out waarbij conditie en kracht zich afwisselen? Wil jij je focussen op de BBB-zones? Kom dan een keertje mee doen met onze BBB groepsles!

  Gratis Proefles
 • Bkick

  Bkick

  BKick is een groepsles waarbij gebruik gemaakt wordt van een KickBag. Op de KickBag worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd met of zonder muziek. De bewegingen zijn uitstekend voor je conditie, vetverbranding of stress verlagen.

  Gratis Proefles
 • BodyShape

  BodyShape

  Tijdens een BodyShape les zal je op muziek werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen gebruikt, train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is.

  Gratis Proefles
 • Body & Mind

  Body & Mind

  Een Body & Mind training draait om ademhaling, conditie, ontspanning, yoga en omgaan met stress. Dé anti-stress groepsles bij Movado Sports.

  Gratis Proefles
 • Bootcamp

  Bootcamp

  Heerlijk intensief buiten sporten in groepsverband. Zoek je grenzen op. Daag elkaar uit. Werk samen. Do it!

  Gratis Proefles
 • BurnCycle

  BurnCycle

  BurnCycle is een nieuwe High Intensity Interval Training van slechts 30 minuten op een indoor bike. Je hebt geen ervaring met spinning nodig. Conditie, energieverbranding & kracht!

  Gratis Proefles
 • Challenge Virtual

  Challenge Virtual

  Challenge Virtual is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen, plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat.

  clip ClubJoy Challenge Vir
 • Combat

  Combat

  Met combat werk je niet alleen aan je conditie maar ook aan je kracht en verbranding. Met deze training verbeter je je boks en traptechniek. En train je je buikspieren met de grondoefeningen in deze workout.

  Gratis Proefles
 • Core Virtual

  Core Virtual

  Core Virtual is een effectieve workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

  clip ClubJoy Core Virtual
 • CoreWorks

  CoreWorks

  Train je buik, billen en rug (core) in een effectieve snelle workout van 30 minuten. Je bevordert je balans en functionele kracht in een mix van oefeningen die bovendien ook blessure preventief werken. Ga de fysieke uitdaging aan!

  Gratis Proefles
 • Cycle Virtual

  Cycle Virtual

  Cycle Virtual is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is één van onze populairste programma's. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

  clip ClubJoy Cycle Virtual
 • Dance Virtual

  Dance Virtual

  Dance Virtual is een training waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Latin, Hip Hop en Streetdance. Dance Virtual is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten jou te laten zweten.

  clip ClubJoy Dance Virtual
 • Fit 30' Virtual

  Fit 30' Virtual

  Fit 30' Virtual is een zeer effectieve training om in een korte tijd fit te worden. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid.

  clip ClubJoy Fit 30' Virt.
 • Fit & Shape Virtual

  Fit & Shape Virtual

  Fit & Shape Virtual is de meest gevarieerde virtuele groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De workout bestaat uit een cardiodeel en een krachtdeel.

  clip ClubJoy Fit&Shape Vir
 • Fiesta Virtual

  Fiesta Virtual

  Fiesta Virtual is een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Je swingt op de dansvloer. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Sporten is een feest!

  clip ClubJoy Fiesta Virt.
 • FitCore

  FitCore

  FitCore is een variatie op de bij veel mensen al bekende BBB training. FitCore is een swingende training met de focus op billen, buik, rug en benen zonder dat er grondoefeningen aan te pas komen.

  Gratis Proefles
 • HIIT

  HIIT

  High Intensive Interval Training. HIIT is een circuittraining. Train met kortere intervallen en meer (maar ook kortere) rustmomenten. De Movado Sports variant op het Tabatta trainingsconcept.

  Gratis Proefles
 • M&M

  M&M

  Een absoluut ultieme en unieke groepsles-combi! 30 minuten lang variatie, met bijna al onze bekende groepsles concepten, verweven in 1 les. Dat moet je meemaken!

  Gratis Proefles
 • Move It

  Move It

  Een les met opzwepende muziek uit de jaren 80 en 90. Deze les is een echte burner dus goed voor je vetverbranding.

  Gratis Proefles
 • Pilates

  Pilates

  Pilates is een training welke er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren. Het concept bestaat uit een uitgebalanceerde serie oefeningen. Goed voor balans, figuurverbetering, concentratie en fitheid.

  Gratis Proefles
 • Piloxing

  Piloxing

  Een energieke pilates, boxing en dance mix. Deze nieuwe trend waait eindelijk over naar Europa, Hollywood-sterren als Alexis Bledel, Vanessa Hudgens, Heather Morris, Hilary Duff, Ashley Tisdale, Kirsten Dunst zijn er al helemaal aan verslaafd.

  Gratis Proefles
 • Piloxing KNOCKOUT

  Piloxing KNOCKOUT

  De allernieuwste workout van Piloxing is een voltreffer als het om resultaat gaat! De KnockOut is een korte, maar intense High Intensity Plyometric + Functional Training. Binnen 6 rondes naar een compleet nieuw niveau!

  Gratis Proefles
 • Power Jump

  Power Jump

  Power Jump is een dynamische aerobicstraining op een mini-trampoline. Het geheel van oefeningen en het springen op de trampoline brengen een hoge trainingsintensiteit met zich mee. Resultaat: 1.000 kcal verbranden per uur!

  Gratis Proefles
 • Power Virtual

  Power Virtual

  Power Virtual is een zeer effectieve training waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. Virtual Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

  clip ClubJoy Power Virtual
 • Pump

  Pump

  Pump is een vorm van aerobics waarbij je op muziek alle spieren onder handen neemt met behulp van gewichten en halters. De nadruk ligt op krachttraining. Bij krachttraining zet je vetten om in spieren, doe je aan spierversterking en raak je overtollige pondjes kwijt.

  Gratis Proefles
 • Shape 30' Virtual

  Shape 30' Virtual

  Shape 30' Virtual is een zeer gevarieerde virtuele groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. In een 30 minuten durend krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten.

  clip ClubJoy Shape 30' Vir
 • Spinning

  Spinning

  Spinning is een intensieve groepstraining. Je traint op een stationaire fiets en kunt tijdens de oefeningen zelf de weerstand en uw tempo bepalen. De spinning trainingssessies worden begeleid door een ervaren instructeur, die het ritme aangeeft.

  Gratis Proefles
 • Step Virtual

  Step Virtual

  Step Virtual is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie!

  clip ClubJoy Step Virtual
 • X-stiX

  X-stiX

  In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De X-stiX-trainer is een buis gevuld met grit en voorzien van anti-slip grip. Het grit beweegt,

  Gratis Proefles
 • XPlode

  XPlode

  High-intensity interval training van 30 minuten. Je verbetert de conditie, verhoogt je snelheid en verbrandt veel calorieën. Veelal gebruik je je eigen lichaamsgewicht, zonder materialen. Het is eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intensief.

  Gratis Proefles
 • Yoga Virtual

  Yoga Virtual

  Yoga Virtual is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga VIRTUAL biedt de oplossing.

  clip ClubJoy Yoga Virtual
 • Zumba

  Zumba

  Ben je klaar om jezelf in conditie te feesten? Dat is precies waar het Zumba®-programma over gaat. Het ’is een opzwepend, doeltreffend en makkelijk te volgen, Latijns-Amerikaans-geïnspireerd, calorieverbrandend dans- en fitness-feest™.

  Gratis Proefles
 • eGYM

  eGYM

  In 2 x 30 minuten per week, fit met de slimme combinatie van 8 volautomatische eGYM toestellen.

  Meer info
 • Persoonlijk FitPlan

  Persoonlijk FitPlan

  Mis je de motivatie en houvast om je doel te bereiken? Met het Persoonlijk FitPlan word jij optimaal gecoached!

  Meer info