X-Fittt GLI

Op zoek naar een manier om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen? X-Fittt GLI is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en begeleid door een geaccrediteerde leefstijlcoach. Daarnaast worden de kosten voor dit programma vergoed door de zorgverzekeraar in de basisverzekering!

X-Fittt GLI
arrow-down

Waarom X-Fittt GLI

Waarom X-Fittt GLI
  • Om verantwoord te kunnen afvallen
  • Verhogen van lichamelijke activiteiten
  • Verminderen van energie-inname via gezonde natuurlijke voeding
  • Met vergoeding vanuit de basisverzekering

Wat is X-Fittt GLI?

X-Fittt GLI is dé Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen. X-Fittt GLI is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en begeleid door een geaccrediteerde leefstijlcoach.

Alle (start)informatie

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Of ben je benieuwd naar alle (start)informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat onze leden zeggen

Na heel lange tijd uiteindelijk de grote stap genomen om mij in te schrijven bij Movado Sports. Gelijk vanaf de eerste keer razend enthousiast! Enorm leuke mensen en begeleiding!

Tamara - 49

De fitness trainers zijn ontzettend geduldig en meegaand, door de fijne sfeer kom ik hier met veel plezier.

Evert - 71

Door de groepslessen bij Movado Sports kan ik op een leuke manier mijn kracht en conditie onderhouden.

Loes - 49

Sinds ik bij Movado Sports train ben ik 20 kilo afgevallen. Sporten is nu een hele leuke hobby geworden.

Ruben - 21

Na lang nadenken toch gaan sporten bij Movado Sports. Na 5 maanden al veel resultaat geboekt! Leuke, gezellige mensen en goede begeleiding!

Alicia - 23

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op onderstaande knop en maak kennis met Movado Sports!

Alles van eGym tot Groepslessen bij Movado sports

Met ons uitgebreide aanbod zijn wij experts op het gebied van Fitness, Gezondheid en een Fit leven in Bathmen, Eibergen, Goor, Holten en Markelo. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: eGym, Groepslessen, Personal Training, Voedingsbegeleiding en meer. Met onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Movado Sports

Maak kennis met Movado Sports