Het aanbod van Movado Sports

Het aanbod van Movado Sports

Ontdek het veelzijdige Fitness, Personal Training en Groepslessen aanbod van Movado Sports in Bathmen, Goor, Holten en Markelo.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

MyPelvi; bekkenbodem training voor een sterke basis
MyPelvi; bekkenbodem training voor een sterke basis

Incontinentie, rugpijn of een instabiele houding? Het leven is te kort om beperkt te zijn. Met MyPelvi ondersteun je jouw bekkenbodem van binnenuit en vind je op een natuurlijke en effectieve manier je kracht, lichaamsspanning en levensvreugde terug. Effectief, modern en eenvoudig!

Meer info
Personal Training
Personal Training

Met een Personal Trainer aan je zijde is het simpelweg gemakkelijker om je doelen te behalen. Wat jouw trainingsdoel ook is, het is onze missie om jou daarbij te helpen. We begeleiden je stap voor stap in de juiste richting, zowel op het gebied van bewegen als op het gebied van voeding. Zo krijg jij de juiste kennis en motivatie om een gezond én fit leven te leiden.

eGym
eGym

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel. Fitter, sterker en slanker in slechts 30 minuten per training.

Meer info
Groepslessen
Groepslessen

Movado Sports beschikt over een ruim aanbod groepslessen. Ter aanvulling op je fitnessprogramma of wanneer fitness op toestellen niet bij jou past. Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen.

Meer info
24/7 Fitness
24/7 Fitness

24 uur per dag trainen? Dat kun je bij onze vestigingen in Goor en Holten! Optimale controle en beveiliging 24 uur per dag en instructeurs aanwezig op vaste tijden.

X-Fittt GLI
X-Fittt GLI

X-Fittt GLI is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en begeleid door een geaccrediteerde leefstijlcoach. Met X-Fittt GLI wordt het mogelijk op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen en een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen. Dit programma wordt vergoed door de Basisverzekering.

Meer info
Reaxing
Reaxing

Reaxing is een intensieve, effectieve trainingsvorm die helpt spelenderwijs sportprestaties te verbeteren. Reaxing training is veelzijdig en gemakkelijk aanpasbaar in termen van uithoudingsvermogen en kracht. De trainingen, van ca. 30 minuten per training, zijn voor iedereen en ieder niveau.

Individuele Fitness
Individuele Fitness

Bij Movado Sports beschikken wij over de juiste apparatuur om jouw workout tot een succes te maken. Laat een schema opstellen en ga aan de slag! Ook kunnen wij je met een Persoonlijk Fitplan naar resultaat coachen.

Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Gezonde werknemers zijn goud waard. en dat weet jouw werkgever vast ook. Daarom kan je via het Nationaal Bedrijfsfitness met gemiddeld 40% belastingvoordeel fitnessen bij Movado Sports. Geniet met veel korting van onze fitness en groepslessen.

Wat onze leden zeggen

Na heel lange tijd uiteindelijk de grote stap genomen om mij in te schrijven bij Movado Sports. Gelijk vanaf de eerste keer razend enthousiast! Enorm leuke mensen en begeleiding!

Tamara - 49

De fitness trainers zijn ontzettend geduldig en meegaand, door de fijne sfeer kom ik hier met veel plezier.

Evert - 71

Door de groepslessen bij Movado Sports kan ik op een leuke manier mijn kracht en conditie onderhouden.

Loes - 49

Sinds ik bij Movado Sports train ben ik 20 kilo afgevallen. Sporten is nu een hele leuke hobby geworden.

Ruben - 21

Na lang nadenken toch gaan sporten bij Movado Sports. Na 5 maanden al veel resultaat geboekt! Leuke, gezellige mensen en goede begeleiding!

Alicia - 23

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en maak kennis met Movado Sports!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van eGym tot Groepslessen bij Movado sports

Met ons uitgebreide aanbod zijn wij experts op het gebied van Fitness, Gezondheid en een Fit leven in Bathmen, Goor, Holten en Markelo. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: eGym, Groepslessen, Personal Training, Voedingsbegeleiding en meer. Met onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Movado Sports

Maak kennis met Movado Sports